9. feb, 2013

Länk-Fransmännen hade stormat Radiohuset!

DET FINNS INTE ORD FÖR HUR ARG JAG BLIR NÄR JAG LÄSER DETTA!!!!!!!!!!!
DET ÄR RENT UT SAGT FÖRDJÄVLIGT!!!!!!!
ETT UTDRAG UR DENNA ARTIKEL
"Thorleifs senaste skiva kommer till exempel inte att testas på Svensktoppen eller överhuvudtaget spelas i Sveriges Radios ordinarie musikutbud. Det har SR:s musikproducent Rita Jernquist tydligt informerat mig om. Rita är samordnare för P4:s musikredaktörer i landet och hon skriver i ett mejlsvar till mig: ”P4:s musikredaktörer har sagt nej till Thorleifs eftersom det inte passar in i P4:s utbud och därför kommer den heller inte att testas till Svensktoppen”."
Min kommentar
Thorleifs är ett band som har spelat i 50 år och har försörjt sig på sin musik och har förgyllt många människors liv med sin musik och dans och underhållit många mer människor än vad många av de artister som nu P4 väljer att spela musiken av och ska nu inte få spelas i P4:s utbud för det inte passar in där...........Vadå inte passar in där?.......Är det inte folket som ska få avgöra vad som ska spelas där? Det är ju ändå folket som betalar P4 genom skattepengar. Det här kallas diskriminering!
Det här borde vara ett solklart fall för
Diskrimineringsombudsmannen (DO) - Arbetsmiljöupplysningen
www.arbetsmiljoupplysningen.se/Templates/Page.aspx?id=370...
Diskrimineringsombudsmannen (DO) är en myndighet som arbetar för allas lika rättigheter och möjligheter. DO ska se till att alla följer diskrimineringslagen.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan