Kyndelsmässodagen

Se det snöar, se det snöar det är väl roligt hurra
och tyvärr ska det komma mera.

Ute viner blåsten, det snöar och är ett riktigt busväder och jag är glad att jag får vara inne.

Max, Maximilian

Ja, då gick vi in i februari månad och ett steg närmare våren.
Men ute är det vinter, en riktig vinter och så mycket snö har vi inte haft på många år.

Ivar, Joar

Ännu en strålande vacker vinterdag men varmare och det var bara -18 idag.
Hörde på radion idag att Växjö har haft minusgrader 33 dagar i sträck nu och det har man inte haft sen 1947. Kanske Moder Jord vill reparera sig.

Gunilla, Gunhild

Vaknade till en vacker vinterdag men oj så kallt -26 grader. Lyssnade sen till lokala nyheterna där de sa att det skulle bli mellan 2-4 minus idag hur kan detta stämma?. 

Blev bjuden på mat av grannen idag, fläskfilé, pommes frites och sparrissås och det var jättegott. Skönt att slippa laga mat ibland.

Diana

Idag blev det en tur in till stan alltså Västervik. De pratade om att Västervik hade fått mer snö än någon annanstans inom kommunen men det vill jag inte hålla med om för vi har lika mycket hemma. Men mittemot Slip Naxos där var gator oplogade och där var kaos för det fanns heller ingenstans att parkera eftersom de inte plogat och det var inte mer snö där än hemma bara att inte finns tillräckligt med plogbilar som plogar kanske för man vill spara pengar.

Karl, Karla

Oj vad snö det har kommit inatt.
Var ute och skottade snö och det var 55 cm och jag skottade häromdan.

Göte, Göta

De har varnat för snöoväder idag men än ser jag inga snöflingor dala. Jo snöovädret kom till oss på eftermiddagen så såsom till alla andra i landet så vi slapp inte undan. Men det har inte blåst så mycket som jag trodde det skulle göra....men men det kanske kommer inatt eller imorgon här istället.

Bodil, Boel

Kom hem kl 01.00 till Edsbruk. Tömde postlådan och hittade ett brunt vadderat kuvert och funderade på vad det kunde vara eftersom jag inte väntade något paket. Oj vad lycklig jag blev när jag öppnade och fick se vad det var och blev som ett barn på julafton. Ett stort tack från mitt hjärta till dig som sände det till mig. För er som blev nyfikna nu så var det .....mycket musik och mycket nostalgi.....och i natt blir det ingen sömn det kan jag lova utan det blir med hörlurar på.........

Kom inte i säng förrän kl 8 på morgonen och sov i en och en halv timme och var trött resten av dagen men det var ju självförvållat.

Min kärlek till musiken
blir också många tårar
Tårar som består av
så, så många känslor

Värme, omtanke, kärlek
svek, avund, svartsjuka
längtan, stolthet, glädje,
ilska, sorg, ledsamhet

Vad vore det här livet
utan musik och dans
tomt och meningslöst
för mig är det medicin

Glömma kan jag inte
och vill inte heller
utan i hjärtat gömt
Det finns en det är du

Känner en stor lycka
att du mitt liv smycka
att få uppleva allt detta
Jag kan en dag dö nöjd

Paul, Pål

Ja då vaknar jag upp till en ny dag i Lenhovda. Här är inte ens hälften av snön som vi har i Edsbruk. Annars är allt sig likt här sen jag var här sist.
När jag nu var i Lenhovda så var jag och hälsade på en asylsökande som jag känner och det slog mig en sak: Att hyresvärdarna skiter fullständigt i vilket skick lägenheterna är i som de hyr ut till Migrationsverket. Det hade jag också sett i Alstermo den tiden då jag bodde där. Fruktansvärt smutsiga lägenheter med mögel och fukt och trasiga saker.
Ett hyreshus i Alstermo har man för flera år sedan slutat med att göra något underhåll på för det skulle bli för dyrt sägs det och det ska då rivas istället. Men först ska det då användas till flyktingarna......vilken syn har man nu på dessa människor eftersom man inte ens tycker att de är värda något bättre.....för det är nog varken någon från bostadsföretaget eller någon från Migrationsverket eller någon som bor i vanliga lägenheter som skulle acceptera att bo så. Vill vi att människor ska bli sjuka och kanske för all framtid då de tvingas bo så i flera år eller handlar allt bara om pengar att hyra lägenheter till det absolut lägsta priset oavsett skick.
Lägenheten jag var inne i idag hade ett söndermurket badrumsskåp utan speglar och tapeterna hade släppt från väggarna i badrummet och var svarta av mögel och ventilationsluckan var riktigt lurvig och det var inte mycket luft som kunde komma igenom där.
Hur gult det var av tobaksrök ska jag inte ens skriva om.

Åkte tillbaka till Edsbruk och stannade och drack kaffe i Mörlunda.

Erika

Idag bär det av till Alstermo. En plats där jag bodde mellan åren 04-08. Ska hälsa på kompisar där och det ska bli en hemlis.

Men på vägen dit ska vi ta lite avkrokar bland annat till Figeholm och Ingemar där jag ska hämta Amway produkter som jag beställt som jag ska använda som demomaterial tex tandkräm som är den bästa tandkräm jag någonsin använt och så lite spagetti och toarent.

Nästa gång ska jag beställa spolarvätska som Ingemar berättade imponerade på en som skulle skrapa kärnis på bilrutan och som frågade vad det var för superskrapa han hade som fick bort isen direkt medan den andra fick träla för att få bort den. Han förklarade bara att det ar spolarvätskan som gjorde att inte isen satte sig fast så hårt på rutan.

Innan vi kom fram där vi skulle svänga till Figeholm på E 22:an så blev vi omkörda av en bil och vi hann bara åka 1-2 km så fick jag tvärnita för ett påkört rådjur på vägen och det var bilen som kört om mig som kört på det.

Åkte sen vägen Oskarshamn-Glahytt-Högsby-Grönskåra-Alstermo.
Vägen över Grönskåra var inte alls kul att köra.
Inte ett sandkorn på vägen och det är väl det minsta man kunde begära då det var ren isgata med spåriga spår och kom man på dom så fick man sladd. Sjön var väldigt nära i Ideboås.

Tack Eva för kaffet och pratstunden och de fina sakerna.

Frej, Freja

Idag skiner solen ute och glädjen infinner sig och ger hopp om ljusare tider.
Ingela en kompis är utomlands och skickade en hälsning idag och berättade att de hade det bra och +28 grader och det är skönt för henne men inte för mig för vi hade  -15 imorse.
Undrar hur länge vi ska ha så här kallt och igår sa de att det skulle bli så januari ut och sen går det fort tills våren är här. Men nu är det så här och varje årstid har sin tjusning även att jag har vår och sommar som favoriter.

Vincent, Viktor

Tittar ut och det är så vitt med all snö så man blir bländad. Men bedårande vackert. Lyssnar på radion och hör på Födelsedagsvals till Mona med Benny Andersson. Blir glad av denna melodi.

Agnes, Agneta

Har du skänkt pengar till jordbävningskatastrofen i Haiti?
Försök göra det. Det behövs allas hjälp till denna enorma katastrof.
Många bilder har jag sett på Tv och i tidningarna om denna katstrof men den som har etsat sig fast mest är om den mannen som försökt att hitta mat men blev ihjälslagen och släpades naken av två män på gatan. Förstår inte människors ondska.

På tal om människors ondska så finns det två saker som många lider och drabbas av nämligen avundsjuka och svartsjuka.

Varför kan man inte unna och dela glädjen med någon som lyckas med något istället för att bli avundsjuk och göra livet bittert för den.

I ett förhållande kan en svartsjuk människa göra livet till pest för den andra genom kontrollera och förbjuda saker. Den svartsjuka ser påhittade bilder om den andra vad som skulle hända.
Varför inte leva i nuet istället och konstatera att hon eller han vill vara med mig och vara stolt över det.

Fabian, Sebastian

Idag kan jag känna en begynnande förkylning men den ska motas i grinden för jag har inte lust att bli sjuk igen.
Har precis börjat må bra igen efter influensan i november då jag var sjuk.

Det har kommit mer snö och det är så mycket på träden att det ser ut som grenarna ska brytas av när som helst.

Min granne bjöd mig på mat idag. Pannbiff med lök och det var jättegott. Vilken känsla att få sätta sig vid dukat bord.

Henrik

Oj vad snö det har kommit under natten och det ska komma mer idag. Men himla vackert är det ute. Det är svårt att slita sig från fönstret och bilden är som ett riktigt fint vinter vykort.

Hilda, Hildur

Det snöar.
De sa att det kan komma någon decimeter men för min del vill jag inte ha mera. Eftersom jag inte åker skidor och skridskor längre så betyder inte snörikt något för mig. Skidorna bara står och kanske man kunde sälja dem till de som behöver sådana.

Var hos grannen och tittade på TV.
Det var idrottsgala där både grannen och jag blev förvånade över vad gamla många hade blivit men vi......vi har inte blivit äldre.

Anton, Tony

Ja, då var äntligen den sista och sjätte katten infångad. De kommer att få det mycket bättre än att gå här på baksidan i kylan och snön och sitta vänta på någon barmhärtig som någon gång kan kasta ut någon mat som de ska slåss om. Jag är så arg på människor som skaffar sig djur och sen inte tar hand om dem.

Hoppas att många fler skulle kunna hjälpa alla de här herrelösa djuren som blir omhändertagna genom att skänka kattmat, handdukar mm som katthemmen behöver för sin verksamhet. Innan man skaffar kattungar så kan man istället hjälpa någon av dessa katter som katthemmen har till att få ett kärleksfullt hem.

Idag vankas strykning. Stryktvätten växer men jag tycker om att stryka det är inte motbjudande så att den växer för det men ibland prioriterar man annat före. Att stryka tycker jag är rogivande man kan fundera på mycket eller inget och nöjd när man betar av högen.

Hjalmar, Helmer

Oj, oj vilken träningsvärk jag vaknade med idag. Det märks att jag är otränad. Ont i varenda led i kroppen och kramp i alla tår på grund av min dumhet som tog nya skor till dansen.

Lite skillnad mot åren 76-77 då jag dansade 6 kvällar i veckan då var man vältränad.
Lorry i Linköping tisdag, onsdag, torsdag och fredag någon bygdegård i Blackstad, Frödinge eller Locknevi och lördag Överum, Cupolen i Linköping eller Blomstermåla och söndag Lorry igen och sen måndagkvällen sov man.

Tröttheten förblev hela dagen igenom.

Laura, Lorentz

Så var det nu den 15 januari då det är dans på Vallonen i Överum till Flamingo och Barbados.

Nu är biljetten och resa betald så nu finns ingen återvändo utan att bara åka. Det är annars så lätt att tänka att jag skulle vilja åka dit men när den dagen kommer så kommer känslan över en hur skönt det är att vara hemma. Det är nu flera år sedan jag var och dansade och bara det gör det svårare att komma iväg.

Vallonen har varit min hemmaarena gällande dans i alla år. Det är så speciellt för det var här jag tog mina första danssteg 1972 och sen lärde mig dansa och blev grunden för mitt intresse för dans.
På den tiden var det ungdomsdans från 15 år och det var ett idogt väntande på att man skulle fylla 15 år så man fick gå dit.

Det var många dansorkestrar som besökte Vallonen på den tiden och danserna många. Thorleifs, Leif Bloms, Tonix, Flamingo och Wizex var några av dem som spelade där.
Som mest var det 1300 personer när jag var där och det var på Wizex och det var mycket trångt ungefär som en sillburk.

När man blev lite äldre så gick man över till GDV och året var 1982. Orkestrarna som spelade där hade blivit lite modernare och band som tex. Franzéns,  Curt Kenneth och Bosse Påhlssons spelade jättebra dansmusik och framförallt det var här den riktiga danspubliken som dansade var då. Publik på 900-1000 var inte ovanligt och bugg var tillåten.
Då GDV styrelsen tog beslut om att förbjuda buggen på danserna ja, då försvann en stor del av publiken och GDV blev aldrig mer som det hade varit.

Nu är inte danserna så många längre på Vallonen tråkigt nog och det har ju lite olika orsaker och orkesterpriser är ju en del som förstört för många arrangörer.  Men den största orsaken som jag ser det är att man la ned ungomsdanserna. Det skulle fungera mycket bra än idag för att få återväxt på danspublik.

Det är bara och har varit i alla år en myt att ungdomarna bara tycker om disco för de har inte haft några alternativ. Många ungdomar går på danskurser men de har sen ingenstans att gå och dansa innan de blivit vuxna.

Det var lite återblickar på min tid på Vallonen och nu
ikväll ska ju Vallonen fira 50-årsjubileum.

Ett stort problem jag har att klura ut idag är.......... vad ska jag ha på mig ikväll?
var är mina dansskor?
Efter ett antal flyttar så har jag inte riktigt fått grepp över vart allt finns än. Men man får ta vad man haver som ordspråket säger.

Vi var 30 st som åkte taxibuss från Edsbruk till Överum. Redan innanför dörrarna på Vallonen träffade jag på bekanta som jag inte sett på 25-30 år och så var det kvällen igenom. Mycket nostalgi. Flamingo och Barbados spelade nonstop.
 
Flamingo var ett av mina favoritband på 70-talet men tycker att de har blivit lite trötta de sista åren men visst känner man nostalgin i deras gamla låtar man tyckte om och lite tråkigt att de inte hade ställt in ljudet bra igår så det var lite svårt att höra sången som däremot Barbados hade gjort och där man kunde höra sången även om man inte dansade.
Men måste säga att jag saknar Magnus Carlsson i Barbados även att den nya sångaren sjunger bra.

Kul att få dansa av sig lite men med konditionen var det lite si och så.
Trevlig kväll och kul att träffa och se er igen Anita, Lasse, Kent, Lotta, Steve, Stefan, Katarina, Katarina, Ann-Britt, Gun-Britt, Ulla-Karin, Anne-Mari och alla ni andra.

Felix, Felicia

Klockan nio på morgonen gick jag ut som vanligt för att titta om det fanns några katter i burarna på baksidan och idag fick jag se att luckan var nere på båda burarna och när jag lyfte på filtarna så fick jag se tre söta katter titta på mig. Jag ringde då till djurskyddet och de kom hit och hämtade dem. Skickade också med handdukar och filtar till katthemmet.

Idag blev jag berusad av kärlek....till musiken som ger mig så mycket glädje och betyder mycket för mig....och idag var en oväntad melodi som stannade tiden.....tog mig tillbaka ca 23 år i tiden då dansen var kryddan i mitt liv. Min saknad är när jag längtar efter dej........
 
Imorgon ska jag åka till Överum för att dansa till Flamingo och Barbados. Biljetterna är slutsålda redan och 500 st kommer att dansa och ha kul. Det blir nog en riktig nostalgikväll för jag har sett att många av de som var ute och dansade förr ska dit. Kul att träffa lite kända ansikten igen och att få dansa. Hur det är med konditionen återstår att se. Bara jag hittar mina dansskor igen.....vad ska jag ha på mig......stora problem just nu.

Tjugondedag jul
Knut

Idag ska alla julsaker plockas bort och julgranen kastas ut. Det gör mig inte så mycket. Det finns bara en sak som jag inte vill ta bort och det är ljusstaken i fönstret.
Den har förgyllt tillvaron med sitt ljus sen den tändes i slutet av november och nu när jag tar bort den så blir det så mörkt. Nu är det bara att vänta tills det blir ljusare ute igen.

Frideborg, Fridolf

Håller på att sortera lite saker som legat nedpackat efter flytt. Kom till adressböcker och dagböcker och då förstår ni säkert vilket dilemma jag fick.......
där blev jag sittande och mindes tillbaka i mitt liv......
minns som det var igår......
människor jag mött på min väg genom livet......
minns episoder som aldrig kommer att förblekna......
som har betytt mycket för mig och också saker som var stora då men betyder mindre nu efter lite perspektiv......
mycket nostalgi och inte att förglömma alla kärleksminnen.

Under åren har man ibland som kompisar tappat bort varann på vägen. Men idag fick jag åter kontakt med 2 av dem efter ca 20 år. Det blev ytterligare nostalgitrippar. Behöver inte alkohol för man kan bli berusad av glädje.

Jan, Jannike

Idag har jag räddat min granne från att falla i koma.
Han hade blodsockerfall och var nere i 2,0 och han bara sluddrade så det var bara att ta fram det sötaste han kunde äta och efter ett litet tag började det öka men han var tvungen att åka in till sjukhuset. Det var ju tur att jag var hemma.

Sigurd, Sigbritt

Idag kom min bror Kent och Lotta och hälsade på.
Vi drack kaffe och pratade.
Alltid lika kul när någon hälsar på och speciellt min familj eftersom jag bott långt ifrån dem i 20 år och vi träffades inte så ofta under den tiden.
Det var också lite av den anledningen jag flyttade tillbaka till mina hemtrakter. Min längtan till dom blev för svår.

Gunnar, Gunder

Igår kom Djurskyddet hit och satt upp 2 kattfällor på baksidan. Vi får gå dit och titta om någon gått in och då ska vi ringa så kommer de hit och hämtar dom. Ska också plocka ihop en del saker som jag ska skänka till katthemmet för det är ideellt arbete som dessa människor utför som arbetar där och heller har de inte så mycket pengar som de kan köpa mat och saker för så de måste förlita sig människors vilja att ge.
Mitt hjärta är med dom.

Erland

Idag har min pappa namnsdag. Grattis pappa!

Idag är det 5 år sedan...........

5 år sen Gudrun kom och lamslog många platser.

Jag bodde då i Alstermo i Kronobergs län och Gudrun tog sin väg rakt över oss.
Varningarna började redan kvällen innan då de upptäckte ett lågtryck nordväst om Irland och varningarna blev bara mer intensivare ju längre tiden gick och på lördagmorgonen var alla jätteoroliga som skulle behöva ge sig ut på vägarna.
De pratade först om att det skulle komma över oss efter lunch och jag blev panikslagen eftersom jag befann mig 8 mil hemifrån. Men jag hann hem och ovädret var försenat och kom inte förrän kl 5 på kvällen.
Oj vad det blåste och strömmen gick direkt och det var minusgrader ute så det blev kallt direkt inne också.
De tända ljusen räckte inte för att värma oss utan vi fick pälsa på oss kläder och filtar. Vet att den natten tackade jag högre makter över att jag bodde i stenhus så det stod stadigt.
På söndagen var vi tvungna att åka till Mörlunda och när vi kommer uppför backen från Alstermo till Älghult så tittar jag och sen ropar jag var är skogen?
Men skogen låg som plockepinn överallt och de hade då hunnit såga ur en tunnel på en sida av vägen så vi kunde ta oss till Älghult. Detta var riktigt kusligt. Vilka krafter! Dessa bilder kommer jag aldrig att glömma.
Elektriciteten fick vi tillbaka på tisdagskvällen så vi klarade oss ändå lindrigt undan.
Men att tillägga är att det området i Alstermo var drabbat av många fler stormar, orkaner och oväder än Gudrun under tiden 04 - 08 då jag bodde där.
Bilderna är från ett av de andra ovädren som inte fick något namn.
Den 26 juli-06 kom det orkanbyar och hagel som slog sönder bilarna och då blev det översvämning där jag hyrde två stora källarlokaler och allt stod i 1,5 m vatten. Nästan allt från min barndom och framåt förstördes.

Ett mail som gjorde mig glad

Fick ett mail idag som jag blev jätteglad av

"Tänk att det är du som skrivit "Tre röda rosor" som Leopolds spelar och sjunger. 

Det var för den låten jag köpte deras skiva.

Hörde den på DBD och skrev till dom och dom skickade skivan till mig.

Jag har den som ringsignal på min mobiltelefon......

jag hör när det är min telefon som "ringer"."

Leopolds
CD "Var Dag Solen Går Ner"
Mirei Songs
2007
10. Tre Röda Rosor (Eivor Andersson-Henrik Bergren)
Pierre 28 år
Idag säger jag grattis till min systerson i Linköping som idag
fyller 28 år.

Trettondedag jul

Kasper, Melker, Baltsar

Sorterar papper......

Flyttade hemifrån till Linköping 1 feb 1976....

hittade hyreskontrakt 1 rok 30 kvm Hunnebergsgatan 200,50 kr/mån....

och anställningskontrakt Cloetta grundlön 16,89 kr/tim...

man hade mycket pengar kvar när man hade betalt hyran

Mer nostalgi....
kontrollbesiktning Åtvidaberg 22/4-76 85 kr,
bilförsäkring Folksam Volvo PV -64 körsträcka 2001-2500 mil halvförsäkring 918 kr/år 1976,
ränta på lån 15/10-79 11,75%,
Pizzeria Amalfi 23/7 -77 2 pizzor+2 dricka+2 kaffe 53,75 kr

Trettondedagsafton
Hanna, Hannele

Kallt mycket kallt.
Alltid förr åkte jag till Södra Vi på Thorleifs denna kväll men inte idag. Är tvärtom glad för att få vara hemma för tänk om man åkte och bilen stannade i skogen på Blackstadvägen sent på kvällen och i denna kyla. Mardröm.

Rut

Idag tänker jag på min farmor Elin. Det är hennes födelsedag och hon skulle ha blivit 106 år om hon fått levat.

Idag skulle då katterna avlivas på baksidan. Två män kom hit men då de såg en äldre kvinna bli ledsen så åkte de här ifrån. Nu får vi se vad som händer. Det är kallt ute men vi har sett att de går in i kartongen där jag har lagt ullmatta och fleecepläd där så det håller borta kölden lite. Har också satt ut torrfoder till dem.

Alfred, Alfrida

Trött Jag är trött. Tappade all energi för några timmar sedan.

Kanske för jag inte har ätit ännu eller för jag funderar mycket över kattungarna
som de ska komma och skjuta imorgon bitti. De har blivit vilda och går inte att fånga.
Jag har gjort vad jag kunnat för dom genom att sätta ut en kartong med fleecepläd så de har någonstans att gå
in när det nu är så kallt. Har också köpt torrfoder åt dom.
Fyra kattungar och mamman och en vuxen katt ska skjutas.
Grannarna har ringt och anmält detta så nu har Länsstyrelsen beslutat att de ska avlivas 
Tragiskt när man inte tar hand om sina djur.


Svea

Idag säger jag grattis till mig själv på namnsdagen
eftersom jag har Svea som andranamn. Har alltid frågat mamma och pappa hur de kunde döpa mig till Svea men de vet inte men sen kom jag på kanske efter en äldre kvinna i Falerum som hette Svea som var hemma hos oss ibland.

Fredagen den 1 januari 2010

......................
Nyårsdagen
......................

Då vänder vi blad i almanackan till ett nytt år och decennium och välkommen år 2010.
Har inte avlagt några nyårslöften så jag behöver inte
kämpa med något sådant som jag måste hålla.
Sluta röka gjorde jag redan 12 dec -99 och det var det bästa jag gjort i hela mitt liv. Men har frågat mig hur jag kunde hålla på något så dumt i 28 år. Hade jag sparat de pengarna så hade jag kunnat köpa mig ett hus för 500000 kr idag.

Torsdagen den 31 december

.............................
Namnsdag: Sylvester
.............................

Då så har vi nu kommit till nyårsafton. En speciell dag då vi får säga adjö till år 2009. Åren går fort och ju fortare desto äldre vi blir.
När jag i slutet på 90-talet jobbade på personalavdelningen på kommunhuset på Hultsfred kommun så beräknade jag pensionsavgångar. När jag kom till år 2010 så tänkte jag oh, så långt dit och funderade på hur allt kunde vara då......Idag vet jag och vi är där nu och så fort det har gått.
Det blev en riktig kall nyårsafton och jag gick ut innan tolvslaget men det var bara grannens pojke som trotsade kylan. Fyrverkeriet startade inte förrän kvart över och då iddes jag inte gå ut igen.

Jag minns nyårsaftonen -82 då hade vi beställt bord på Stora Hotellet i Linköping. Eftersom vi skulle äta där så åt vi inget innan vi åkte. Den kvällen blev inte rolig. Maten fick vi inte förrän halv ett på natten så då hade hungern försvunnit och det som istället hade stegrats var irritationen.
När sen vi skulle hem fick vi inte tag i någon taxi och efter ett par timmar när vi inte fick vara inomhus längre så vara det bara att inse att vi var tvungna att gå hem. Vi skulle gå till Ryd där vi skulle övernatta och det är en bra bit att gå.
Vi hade inte heller tänkt på att klä oss för -32 grader.
Där gick jag med pumps, kjol, blus och en kappa och jag kan lova er att det var kallt.
Vill inte efter detta gå ut någon mer gång en nyårsafton.

GOTT NYTT ÅR!

Kommentarer

29.12.2010 21:43

Patrik

Gott Nytt År Kram

24.12.2010 22:20

Patrik

God Jul och Gott Nytt År

18.12.2010 20:23

Patrik

Ingen blogg på över en vecka.....
Kram

13.12.2010 22:18

Patrik

Kram

10.12.2010 22:32

Patrik

Inget i dag heller

08.12.2010 22:36

Patrik

Ingen blogg

24.11.2010 22:32

Patrik

Hoppas du får en trevlig resa. Men gör inget som jag inte skulle göra
Kram

20.11.2010 23:19

Patrik

Uppdaterad sent om sider, men bättre sent än aldrig. Kram

18.11.2010 22:27

Patrik

Kram

13.11.2010 21:04

Patrik

Trevlig kväll

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan