3. apr, 2019

Onsdag 3 april

.....................................

Ferdinand Nanna

.....................................

Vaknade efter 3 timmars sömn och det var alldeles för lite men ville hinna med en ordentlig frukost innan samlingen i konferansrummet som vi skulle ha kl.10.

När vi sen hade fått i oss alla godsaker från frukostbuffén så gick vi till konferansrummet men där fanns ingen och vi tyckte det var konstigt och trodde vi hade gått fel. Vi gick och frågade och då sa de att klockan är bara 9.00 så det är nog därför och vi skrattade för att vi var en hel timma förtidigt och den hade vi behövt för sömn.

När vi sen träffades i Radio Vikinggruppen igen så var det Sandins tur att besöka oss för en liten utfrågning. Måste säga att Johnny, Simon och Kessie var lite bleka och såg lite slitna ut och det var nog för att det blev för lite sömn.

Roffe Larsson spelade också några låtar och drog lite fräcka vitsar.

Efter det var det dags igen för att gå och lyssna på musikutbudet på båten. Lyssnade på Östen me´resten som var bra och sen skulle vi gå till Hedins men missade de igen för de hade tagit paus så vi gick vidare till Skåningarna och Sandins. Hade inte tagit med mig kameran så jag filmade med mobilen och minnet tog slut i den så jag fick filma lite med gubbens mobil också.

Så var då denna resa slut och vi var i hamn i Stockholm igen och vi fick skjuts hem av Björn som var en riktigt riktigt bra chaufför. Tack Björn! som såg till att vi kom hem igen på ett bra sätt trötta och lite slitna.

Tack till alla som var med på Radio Vikings resa för en trevlig resa och trevligt sällskap!!

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan