21. dec, 2013
Jag gör min egen rödbetssallad som är både god och enkel och sen
slipper jag alla tillsatserna...
tärna rödbetor och blanda med vispad grädde
i sådan mängd som du tycker att färgen blir den som du vill ha på
rödbetssalladen. Antingen använder du rödbetor inlagda på burk som
du har köpt eller gör en egen rödbetsinläggning.
Senaste kommentaren
18.11 | 13:13
Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor
28.10 | 19:00
Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar
12.09 | 16:26
Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton
04.05 | 19:28
Såå roligt att få ett samtal från dej
Dela den här sidan