5. mar, 2016

Länk-Gikt och ledsmärta

Hur du snabbt bort urinsyra kristallisation från kroppen för att förhindra gikt och ledsmärta
Hälsa
Av Gabriela / 16/02/2016
Skriv Version av denna pagePrint Få en PDF-version av denna webpagePDF

I fall du inte visste, är gikt en hälsoproblem som visas i människor som har dåligt fungerande metabolism av urin orsaker som leder till artrit i de små benen placerade i sina fötter. Några av de typiska symptom på gikt är stela och svullna fötter och intensiv skarp smärta.

Ta bort urinsyra kristallisation från kroppen för att förhindra gikt och ledvärk

Så, gikt utlöses av ansamling av urinsyra i leden fötterna som kommer som en följd av olovligt bortförande av avfall. Urinsyra är en tillfällig produkt av puriner. Dessa ämnen kan hittas i många av de livsmedel moderna människor konsumerar.

Förhöjd urinsyra i blodet även känd som hyperurikemi är vanligt förekommande i gikt drabbade. Men denna indikator inte alltid betyda att människor som lider av hyperurikemi kommer att uppleva gikt också.

I situationer där njurarna inte kan ta bort urinsyra ordentligt, börjar det kristalliserande och bilda avsättningar i våra leder som leder till inflammation. Lyckligtvis finns det ett antal helt naturläkemedel som kan ta bort urinsyra kristallisation och gör människor känner sig mycket bättre.
Ta bort urinsyra kristallisation

Ändra livsstil och matvanor är en sak som var och en av oss kan göra för att förebygga och eliminera detta problem. Vår kost bör innehålla livsmedel som grönsaker och frukt, fisk, magert kött och fullkornsprodukter. Sänk konsumtionen av livsmedel packad med mättat fett och bearbetat socker och undvika alkohol.

Att öka mängden vatten du dricker dagligen är en annan användbar förändring. På detta sätt kommer din kropp att vara släckt och förbättra sin förmåga att naturligt ta bort gifter och urinsyra. Dricka mer vatten, frukt berikat vatten, färska juicer, örtte och försöka eliminera stress.

Dessa är några naturliga lösningar som kan hjälpa dig med gikt:

Det visar sig att bakpulver är ett utmärkt botemedel vid gikt. Skapa en blandning som innehåller ett halvt glas vatten och ½ tsk bakpulver. Dricka det varje dag. I fall du har att göra med gikt attacker, kan du använda en tesked i denna lösning.
Om du håller din kropp miljö alkalisk, kommer du att kunna skydda den från de negativa effekterna av gikt. Det är därför du måste öka intaget av alkaliska drycker och livsmedel. Ett bra exempel på en drink som detta är citronsaft. Det kan förhindra ackumulering av urinsyra kristaller. Ta en halv citron och pressa den i ett glas ljummet vatten. Dricka denna dryck på morgonen före frukost.
Dessutom är en typ av vinäger som kan öka alkaliniteten i kroppen främst på grund av det faktum att den innehåller äppelsyra äppelcidervinäger. Denna specifika typ av syra löser upp urinsyra och tar bort dem från kroppen. Ta ett glas vatten (200 ml.) Och häll en matsked ekologisk äppelcidervinäger. Använd denna blandning två gånger om dagen, innan dina huvudmåltider (middag och lunch).

När det gäller livsmedel som förhindrar gikt, kan du lita på dessa tre livsmedel:

Curcumin är den aktiva substansen i gurkmeja och en av de främsta anledningarna till denna krydda är så hälsosamt. Curcumin skyddar njurarna och kommer med starka antiinflammatoriska egenskaper också.
Ananas har en annan aktiv ingrediens - bromelain. Bromelain ger kraftfulla antiinflammatoriska effekter och fungerar som ett smärtstillande medel för.
Slutligen, linfrön ge många hälsofördelar och de har också förmågan att sänka urinsyranivåerna i människor.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan