27. okt, 2012

Blogg-Lördagen den 27 oktober

...........................................................................................

Namnsdag: Sabina

...........................................................................................

Solen skiner!

Inatt har det varit kallt för det var frost när man vaknade och det skulle bli bara +3 på dagen så det blir ju ingen värme precis. Natten som kommer kunde det bli ned till -10 så det blir riktigt bistert.

...........................................................................................

Idag blev jag så förvånad att det var lördag när jag vaknade även om jag egentligen visste det när jag gick och lade mig inatt. Det lät väl konstigt men jag har inte blivit förvirrad men ibland kan det bara kännas så som det skulle ha varit en vanlig vardag.

Idag blir det att ta hand om det sista höstrenset från blomkrukor och lite annat så det inte fryser fast ute nu när det ska bli kallt.

Andra år har jag tagit hand om mina Pelagoner som jag har haft ute och tagit in dom och de har varit lika fina men iår är det inte något som har varit sig likt eftersom det har regnat så mycket så har det inte blivit så mycket kvar av blommorna utan allt måste kastas.

Ikväll skulle vi ha varit på syskonträff men gubben har jour och jag vill inte åka så långt själv om det nu blir busväder så det blir att stanna hemma tråkigt nog.

Skulle ha varit jättetrevligt att få träffa mina syskon igen för det var så länge sedan.

Vi skulle försöka ha de träffarna fyra gånger per år eftersom vi är fyra med respektive så skulle det bli en gång var per par och år men det är svårt att få till det ibland eftersom vi har en som har jour inom va området, en som har jour inom brandkåren, en som är dansbandsmusiker och spelar mycket och en som jobbar helger inom vården så det blir lite pusslande men vi försöker iallafall och det är bra.

Efter en dag i solen med att plocka undan blommor och diska krukor och klippa häck och buskar så är man ganska mör i kroppen. Får se hur mycket träningsverk man har i morgon.

Idag gjorde jag en fiskrätt "Eivors goda fisk i ugn" och det var jättegott.

............................................................................................

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan