5. jan, 2012

Blogg - Torsdagen den 5 januari

...........................................................

Namnsdag: Hanna, Hannele

...........................................................

Trettondagsafton

Kallt idag eller snarare kallare än vanligt. På radion varnades för halka och flertalet bilar hade kört i diket iallafall i Stockholmsregionen där jag befann mig.

...........................................................

Vi var på Hornbach i Slagsta och skulle kolla på färg till att måla väggar och tak. Vilken affär! De hade allt inom byggsektorn och det var riktigt kul att kolla och urvalet var stort. Åker gärna tillbaka dit fler gånger.

Blev sent innan vi var hemma igen och på hemvägen sa jag att nu dansar de för fullt till Thorleifs i Södra Vi och jag kände hur det ryckte i benen.

..............................................................

Jag hade länge planerat att jag skulle åka och dansa till Thorleifs i Södra Vi i år för det var alltid tradion att åka dit förr på trettondagsafton då alltid Thorleifs spelade där och jag har nu missat de sista åren och också lite speciellt för att Thorleifs har flaggat för sin nedläggning men trist nog har jag inte möjlighet att åka dit eftersom jag befinner mig i Stockholm.

Men hoppas ändå att jag har möjlighet att få åka och dansa till Thorleifs innan de lägger ned för det är ett band som jag har dansat till sedan 1972 och de har betytt mycket för mig.

Man for land och rike runt förr för att dansa till dom och när jag hade min Volvo PV på -70 talet så var man reklampelare då man hade Thorleifsdekalen i bakrutan och var man var så var det alltid fullt med folk där Thorleifs var.

Kommer lite senare att skriva lite mer om Thorleifs och reflektioner över att de ska lägga ned.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan