1. okt, 2012

Bild-Falukorv på potatis och grönsaksbädd

Falukorv på potatis och grönsaksbädd blev det till middag och är enkel middag. Man tar en plåt eller form och smörjer den med olivolja och sedan skär potatis, morötter, rödlök, purjolök, vitlök, tomater och falukorv i klyftor eller skivor. Lägg allt på plåten eller i formen med falukorvsskivorna överst. Häll över lite olivolja och krydda med flingsalt, körvel, rosmarin  och lite basilika. Sätt in i ugnen på 220-225 grader tills morötter och potatis känns mjuka.

Falukorv på potatis och grönsaksbädd blev det till middag och är enkel middag. Man tar en plåt eller form och smörjer den med olivolja och sedan skär potatis, morötter, rödlök, purjolök, vitlök, tomater och falukorv i klyftor eller skivor. Lägg allt på plåten eller i formen med falukorvsskivorna överst. Häll över lite olivolja och krydda med flingsalt, körvel, rosmarin och lite basilika. Sätt in i ugnen på 220-225 grader tills morötter och potatis känns mjuka.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan