5. aug, 2015

Länk-Mjölk

Tror att man ändrar mjölken för mycket från ursprunget..homogenisering och pastörisering och tillsätter vitaminer för att kompensera..men jag tror att det blir fel balans..så att de motverkar istället för verkar..I ekologisk mjölk är det mer av omega 3 och mindre av omega 6 än i konventionell mjölk och det sägs att det är omega 6 som skapar inflammationer i kroppen och det ska vi då minska på. Fodret spelar också sin roll..det bästa är ekologisk mjölk.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan