12. mar, 2019

Tisdag 12 mars

.....................................

Kronprinsensessans namnsdag

Viktoria

.....................................

Soligt men lite kallt ute.

Blev en liten promenad och är så glad nu när det är andra dagen jag kan gå utan stöd av käppen även om jag är lite halgroggig i huvudet ännu.

Nu är det lite över 3 månader sen jag blev sjuk och jag är mycket trött på det här nu.         Den 9 dec blev jag inlagd efter kaskadkräkningar, fruktansvärd yrsel, kunde inte fokusera blicken och de trodde det var en stroke men de kom fram till virus på balansnerven. Kunde inte stå eller gå själv då balansen var dålig. Fick åka hem efter fyra dagar med käpp. Blev lite bättre varefter men sen för tre veckor sen hade jag en tid på öron-näsa-hals och då såg han att jag hade kristallsjukan och han gjorde lite rörelser på mig. Med träningsschema åkte jag hem. Men på kvällen var det dags igen efter jag råkat titta upp på kryddhyllan. Kaskadkräkningar och svimmade tre gånger och den sista gången var jag borta 15 minuter. Ambulansfärd och låg på akuten i nio timmar och lite provtagning och fick sen åka hem. Men försöker nu träna att gå utan käpp.

På kvällen var vi till kyrkogården i Skå för att tända ljus och sätta blommor i minneslunden då Peters mamma skulle ha blivit 96 år idag.

Kallt ute, 5 minusgrader kändes som minst 15 minus på kyrkogården, en kyrkogård som man funderar lite över, där det ser lite halvgjort och hafsigt ut. Bland annat idag en grav som inte var helt fylld som såg så konstigt ut och stora oranga spännband runt gravstenar som stod ostadiga.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan