30. aug, 2017

Hur statiner orsakar hjärtproblem Använd dessa naturliga lösningar istället

Översättning direkt från Google

Hur statiner orsakar hjärtproblem Använd dessa naturliga lösningar istället

Tidigare har vissa läkare föreslagit att statindroger ska sättas in i våra vattenförsörjningar och delas ut till snabbmatskunder. Som om fluoriserat vatten poserar som en nödvändig massmedicin som visar sig vara giftig, räcker det inte.

En av fyra amerikaner i åldern 55 år eller äldre är på statinsmedicin, varav de flesta är utan hjärt- och hjärtproblem. Många är förskrivna statiner enbart för högt kolesterol, även om FDA äntligen kom runt för att tvinga några, inte alla, av deras biverkningar på statinetiketter och annonser.

Kanske var Pfizer inte nöjd med försäljningsintäkterna på 140 miljarder dollar medan patentet på Lipitor var i kraft. Nu fortsätter andra läkemedelsföretag att hämta vinst med sina statinläkemedelsversioner medan MD och kardiologer driver dem på okunniga medelålders folk som tror att deras läkare vet bäst. Till och med många unga människor blir nu bedrägade på att ta ett statins recept på grund av en föråldrad inställning till LDL vs HDL-nivåer.
Dr Carolyn Dean, MD, ND, författare till Death of Modern Medicine och en passionerad promotor av magnesiumtillskott, publicerade en abstrakt från en japansk studie som vetenskapligt indikerar statindroger som föregångare till dålig hjärthälsa snarare än de proklamerade lösningarna av hjärthälsa.
Annonsen nedan visade sig i kanadensiska publikationer år 2002. Ett solidt exempel på prostatain propaganda

Pfizer måste ha spenderat många miljoner dollar på bara den här annonsen. Implikationen är tydlig, du kommer inte att dö så länge som ditt blod "kolesterol" är lågt och du hade bättre att ta ett statin för det om det inte är det. Detta var och är en lögn. Vid primärt förebyggande finns inga bevis för att något liv har förlängts av statin. Följande konsekvenser är att så länge ditt kolesterol är lågt kan du äta något. Inget problem med att äta de chokladbelagda glassbarerna och väger 300 pund.

Studier som verkligen skräp statiner förbises av de flesta läkare och FDA

Den japanska studieabstrakten som publicerades i mars 2015-journalen Expertrecension av klinisk farmakologi med titeln "Statiner stimulerar ateroskleros och hjärtsvikt: farmakologiska mekanismer" som Dr. Dean var upphetsad slutar med denna mildt uttalade stinger:

"Således kan epidemin av hjärtsvikt och ateroskleros, som plågar den moderna världen, paradoxalt försvåras av den genomgripande användningen av statindroger. Vi föreslår att nuvarande riktlinjer för statin behandlas kritiskt. "

Den abstrakta nämner hur CoQ10 är produktion stymied av statiner. Vi online hälsa junkies vet att CoQ10 (coezyme Q10) upptäcktes och användes först i Japan för hjärthälsa och spreds internationellt som ett komplement till förbättrad cellulär energiproduktion eller ATP (xxx).

Så, detta nödvändiga stödjande koenzym för gott hjärta och hjärt-kärlsjukdom är utarmad av statinsmediciner. Inte en bra start, va? I abstraktet nämns hur vitamin K2 hämmas. Det är nu känt att K2-7 eller MK-7-tillskott och matrika med K2-7 som natto behövs för att säkerställa att kalcium inte förkalkar (bokstavligen) i artärer och i hjärtkamrar. I stället säkerställer K2-7 tillsammans med magnesium att kalcium kommer in i ben och tänder.

Förkalkningen av kalcium i artärer leder till inflammationen som kolesterol försöker patppa upp. Kolesterol tar sålunda skulden för blockerade artärer eftersom det bildar "band-aides" på kalciumbuildups som inflammerar artärer.
Tonvikten på att koka upp kalciumtillskott har lett till förvärrad hjärthälsa. Vitamin K2 hjälper oss med kalcium från blodet och i ben där det borde vara. Både magnesium och kiseldioxid är mineraler som hjälper denna process också, en annan anledning till att dekan främjar magnesium.

Den japanska studien isolerar också hur statiner försämrar biosyntesen av selenproteiner, såsom glutation, som tjänar till att förhindra lipidperoxidering, en process som skadar membran från celler som tillverkas av (gasp) fett!

En 2013-studie i Irland, "The Ugly Side of Statins. Systemisk bedömning av de okända okändarna "som avslutades med ett slagsmål av irländska trubbiga hammarslag:" Dessa konstaterande av statiska allvarliga biverkningar hade varit underrapporterade och det sätt på vilket de hölls från allmänheten och till och med dolda är en vetenskaplig fars. "

Den studien var presenterad i healthimpactnews.com och den fullständiga open access-studien av statin horrors finns här.
Den 2013-studien avslutades innan några medicinska forskare vaknade för att inse att vår Alzheimers och andra neurologiska sjukdomsepidemi är förknippade med de negativa effekterna av att förstöra processen för att tillverka kolesterol, ett avsiktligt mål för statindroger.

En bra bit kolesterol är nödvändig för hjärncellsväggar och nervsystemet myrelinskyddet, som både skyddar centrala nervsystemet för att främja god elektrisk neuronkommunikation.
Bättre alternativ för att upprätthålla hjärthälsa

Dr. Dean har några grundläggande förslag på hjärthälsa. Hon rekommenderar att man fyller på magnesiumkvalitet, betraktas som "master mineral", eftersom det är involverat i över 300 cellulära metaboliska processer, varav många direkt påverkar hjärtat. Dr. Dean erbjuder online-order av högkvalitativa magnesiumtillskott.

Hon påpekar att magnesium också hämmar överproduktionen av kolesterol istället för att förstöra den produktionen helt som statinerna gör. Magnesium hjälper till att upprätthålla en korrekt balans av kolesterolproduktionen.

Med för lite kolesterol kan den första omvandlingen av solljus till vitamin D3 inte äga rum eller det finns tillräckligt med lipidbärande cellmembran och produktion av hjärncell. Låg vitamin D-nivåer är prekursorer till flera sjukdomstillstånd.
Linus Pauling kom fram med sin egen C-vitamin och L-Lysin-aminosyrakombination för att avlägsna förkalkad plack från artärer och främja artärelasticitet som förklaras här.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan