5. aug, 2017

Hjärt-kärlsjukdom kopplad till utarmad tarmflora

Potatismjöl har många hälsofördelar.
Det är en resistent stärkelse som intas med kalla tillbehör som tex vatten eller strös på kall mat och kan tas upp till 4 msk fördelat under dagen.
Man börjar försiktigt i mindre proportioner som ½ -1 tsk i ett glas vatten varje dag i några dagar och känns det bra försök höj lite tex till 1 msk i ett glas kallt vatten.
Det suger till sig gifter i kroppen och för ut dem på normal väg.
Potatismjölet läker mag- och tarmproblem som tex läckande tarm. Bra också för de som har problem med förstoppning och liknande.
Det ger ett jämnt och stabilt blodsocker och bra för diabetiker. Många som har diabetes har upptäckt att bönor har samma egenskap. Potatismjölet har10 gånger mer resistent stärkelse i sig än bönor.
Det är gynnande för sköldkörtelproblem då man har oftast har brist på kollagen och potatismjöl har liknande egenskaper. Normaliserar också hormonbalansen.
Potatismjöl har också en positiv effekt för de som har problem med ämnesomsättning som tex övervikt eller svårt att gå ned i vikt.
Man känner hur kroppen börjar jobba direkt i form av vilja göra sig av med sådant som inte hör hemma i kroppen tex så får man gå på toa oftare med att tömma tarmen och kissar mer i början. Man brukar kunna skönja normal vikt eftersom kroppen kommer igång igen som förr och man mår mycket bättre.
När man får igång kroppen med en läkt tarm och när inflammationer och ledproblem gett med sig så tar man också upp vitaminer och mineraler från maten man äter på ett helt annat sätt.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan