29. mar, 2016

Länk-Mediciner dödar

När jag var yngre, drabbades jag av en mage sjukdom. Jag skulle få intensiv smärta var sex eller sju månader. En fruktansvärd kramp som fick mig att våndas för att försöka undvika smärtan. Det skulle räcka timmar.

Jag besökte ER flera gånger, bara för att lämna med "det är nog stress, bör du överväga Prozac och här är ett recept för Pepcid."

Jag var aldrig OK med dessa svar. Och jag skulle så småningom bara sluta besöka ER. Det skulle senare bestämt att jag hade en sällsynt form av blindtarmsinflammation. Jag tillbringade år intag Pepcid och anti-depressiva. Jag tillbringade år tar mediciner som inte var en lösning alls. Nyligen genomförda studier har fördömt både Pepcid och anti-depressiva, ingen anledning att avvika, dock.

I morse läste jag ett dokument skrivet av Gary Null, Ph.D .; Carolyn Dean MD, ND; Martin Feldman, MD; och Dorothy Smith, Ph.D. Dokumentet har titeln "Death by Medicine." Och dess innehåll är lika illa som titeln lyder.
ANNONS

Forskarna över statistiska uppgifter om dödsfall kopplade till medicinska system och läkemedelsrecept. Och vad de kom fram till är häpnadsväckande.

Vad de funnit är att det totala antalet dödsfall orsakade av konventionell medicin är 783.936 per år. För en snabb referens, cancer dödar 553,251 personer per år. Rapporten visar också att antalet personer som har biverkningar på sjukhus receptbelagda läkemedel är 2,2 miljoner. Antalet onödiga operationer är 7,5 miljoner.

Läkemedelsindustrin och sjukvården är den vanligaste dödsorsaken för människor. Läkemedelsindustrin, naturligtvis, fortsätter att växa. Titta på Pharma eftersom det leder alla de stora industrisektorer, inklusive banksektorn.

pharmagraphÅr 2013 gjorde Pfizer en 42% vinstmarginal.

Vad är mer häpnadsväckande är att läkemedel fortsätter att attackera cannabissektorn och alla andra alternativa hälsolösningar. Inflytandet massmedia fördömelse har över alternativa hälsolösningar främjar inflytande över lagstiftningen för att stoppa användningen av alternativa hälsolösningar. Systemet är en racket: Pharma fortsätter att lemlästa och döda så vi kvar somnat vid ratten.

Om dessa siffror låter deprimerande, det är därför de är. Detta händer med dina vänner och familj och kanske till och med själv. Har du slutat att ifrågasätta ditt medicinskåp på sistone? Har du ifråga din läkare sistone? Alltför ofta är Läkare ges en yttersta makten som fortsätter att bidra till problemet. De är ofta betalas shills själva.

Denna statistik bör öppna ögonen för sanningen. Vi måste stiga och kommer till våra sinnen innan våra barn blir zombies.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan