29. mar, 2016

Länk-Home Recipe Which Will “SHAKE UP” Your Digestive System In Just 15 Minutes!

Hem Recept Vilket kommer att "skaka UP" matsmältningssystemet på bara 15 minuter!
hälsosam awayoflife 26 Mars 2016 No Comments
Vi kommer att dela med dig det bästa sättet att snabba upp din ämnesomsättning och förbättra din matsmältning med några ingredienser du redan har hemma. Prova dessa ut och berätta vad du tycker:
mmmmm olivolja och citron -Mix en tesked olivolja och några droppar av färsk citronsaft. Drick blandningen på morgonen före frukost eller ett par timmar efter att du har ätit. Ljummet vatten och citron - Drick ett glas ljummet vatten och pressa saften från en citron i den. Drick citron sista vatten på morgonen på fastande mage. Även om du inte har några mag-frågor kan du dricka denna blandning för att förebygga och förbättra matsmältningen. Bakpulver och ljummet vatten - Blanda en halv tesked bakpulver i ett glas ljummet vatten och dricka det varje morgon. Denna mirakulösa dryck har använts som en behandling för dålig matsmältning för generationer. Men du måste veta att du bara kan dra nytta av läkemedels soda utan aluminium som vanligen finns på apotek.
Obs: Om du lider av magsår ska du inte ta någon av de naturläkemedel som vi listade ovan.
Om du vill förbättra din ämnesomsättning och påskynda nedbrytning du bör äta följande livsmedel: Fiber rik frukt och grönsaker (broccoli, apelsiner, morötter, bönor) hel-vete (havre, brunt ris, korn) probiotiska produkter Massor av vatten
Försök alltid att utöva med måtta. Det behöver inte vara något speciellt, kan det vara en 15 minuters promenad med hunden, men du måste vara aktiv minst en gång om dagen.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan