29. mar, 2016

Länk-You’ve Been Lied to About Calcium. (DIY Organic Calcium Supplement)

I åratal har vi blivit hjärntvättad med tanken att kalcium är den ultimata näringsämne för starka ben. Det har alla varit en myt; inte bara kalcium konsumtion inte bygga ben men faktiskt försvagar dem. I själva verket, länder som USA och Kanada har de högsta nivåerna av osteoporos (även om de är nummer ett på kalcium konsumtion). Detta betyder inte att kalcium är inte viktigt, men det innebär att vi har konsumerar fel typ av kalcium och på fel sätt. Felaktig kalcium konsumtion leder till många degenerativa sjukdomar. Det spelar ingen roll hur mycket kalciumtillskott du tar dagligen, om du inte tar magnesium med kalcium, kan din kropp inte riktigt absorbera och utnyttja kalcium. Så, är magnesium faktiskt nyckeln till kroppens korrekt absorption och användning av kalcium.
Du har förmodligen aldrig hört detta, men kalcium regleras och kontrolleras av magnesium. I själva verket kräver vår kropp över 18 olika näringsämnen för att göra starka ben med magnesium är den viktigaste. Magnesium behövs för att kalcium att bibehålla sin metaboliska funktioner och optimal bencellsaktivitet. Tyvärr är de flesta kalciumtillskott du köper i butikerna inte bara meningslöst utan också giftigt. Frigående organiska äggskal innehåller 27 väsentliga mikroelement. Sammansättningen av ett äggskal är mycket lik den hos våra ben och tänder. (Läs mer Hur Äggskal kan naturligtvis läka Håligheter och mer) En hel medelstora äggskal innehåller ca 750-800 mg kalcium. Det kommer också att ge dig med andra mikroelement såsom magnesium, svavel, kisel, zink, bor, koppar, järn, etc. Allt du behöver är ekologiska ägg frigående och färskpressad citronsaft. Syran i citronsaft löser upp äggskalet.
Magnesium Miracle (reviderad och uppdaterad)
Hur man gör det bästa ekologiska kalciumtillskott Placera en hel, ren, okokt ägg i en ren, bred mun burk och täck den med färskpressad citronsaft. Täck burken löst och placera den i kylskåpet. Ett par gånger om dagen, försiktigt skaka burken (blandningen kommer att bubbla). Eftersom kalcium från skalen lakas av citronsaft, kommer bubblor runt ägget. Efter 48 timmar, ta bort ägget. Se till att inte bryta ägghinnor. Täck blandningen med ett tätt lock. Skaka väl. Ta halv tesked av denna blandning dagligen. Jag brukar sätta den i mina smoothies.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan