4. mar, 2016

Länk-Hemmagjort recept för onda leder

Detta Hemlagad recept kommer att läka ledvärk Efter den första användningen
10 aug 2015

Ledvärk är ofta kände i armbågar, knän och axlar. Det kan vara mycket smärtsamt och när vi åldras, kan det bli värre. Men ibland, de som är yngre än detta kommer också att drabbas av smärta.

Detta Hemlagad recept kommer att läka ledvärk efter den första UseThere kan finnas många orsaker till detta från frakturer, trauma, för mycket arbete överbelastning på lederna, och även artrit.

Men det finns ett recept som man kan göra hemma för att hjälpa till med denna smärta. Och det bästa är, kan lättnad kännas efter att bara använda den en gång. Det kommer från ryska folklore medicin, och är gjord med enkla ingredienser. Följande ingredienser behövs:

1. 1 matsked kryddig senap

2. 1 msk vatten

3. 1 matsked fint salt

4. 1 matsked honung

Blanda alla ingredienser tillsammans tills väl kombineras. Förvara i en tom behållare. Om du vill använda, bara sprids ut på leden som har smärta. Placera en plastpåse över detta och sedan säkra med en halsduk. Håll området täckt för 1,5 till 2 timmar. Den bästa tiden att använda denna lösning är på natten innan sängen så att lederna kan ha lite tid att vila. Efter tiden är upp, bara skölj av väl.

Denna metod kan användas för flera dagar i rad för att ge lindring. Blandningen kommer att hålla för ett par dagar, så länge som den lagras i kylskåp. Kryddig senap är antalet en ingrediens i detta hem botemedel. Det fungerar bra på ledvärk, men kan också användas för att behandla en mängd olika andra förhållanden.

Visste du att du kan placera kryddig senap på en brännskada i ett tjockt lager och smärtan kommer att sluta? Eller att du kan tillämpa den på tinningarna när en huvudvärk har börjat att bli av med det?

Kryddig senap kan också vara användning för en kli i halsen. Helt enkelt bara äta en tesked av senap för att se resultatet.

Läs mer: http://www.secretlyhealthy.com/homemade-recipe-heal-painful-joints/#ixzz41vsq7XM1
Följ oss: @Secretlyhealth på Twitter | SecretlyHealthy på Facebook

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan