4. mar, 2016

Länk-Alarming signs youre eating much sugar

Oroande tecken du äter för mycket socker
Dela på Google + Dela på Facebookdela på StumbleUpon Digg this Twittra om detta på Twitter på Reddit Dela på Linkedin safe_image.php
Inte alla socker är skapade lika, och de är gömda i de flesta av dagens förädlade livsmedel. Nutritionist, tränare och författare JJ Virgin har skrivit en bok som hjälper öppna dina ögon för hur socker är dolda.
Boken ger också praktiska tips om hur man avvänja dig från denna skadliga ingrediens som kommer att decimera din hälsa.
I The Sugar Impact Diet: Släpp 7 Socker att förlora upp till 10 pund på bara två veckor, behandlar hon förvirring kring socker. Många hälsomedvetna människor är fortfarande under den felaktiga tron ​​att så länge som sockret är helt naturliga, är det bra att äta.
Inte så. Agave, naturlig fruktsaft, rårörsocker, och ett antal andra naturliga sockerarter fortfarande utlösa förödelse på din hälsa.
"[S] ocker är verkligen samhällets fiende nummer ett", säger hon. "Det är därför jag valde att fokusera på det. Jag tror inte tillsatt socker är verkligen problemet; Jag tror att det är vad som finns i många av våra livsmedel som vi inte känner igen [som socker].
Oavsett om det är med äppeljuice (som är värre för dig än en läsk), eller med en yoghurt sötad med fruktjuicekoncentrat, eller om du bara tänker att frukt är gratis för alla, är alla dessa skapar problem.
Jag ville skapa ett strukturerat program som kan hjälpa någon bryta sig fria från dessa sockersug, släppa vikt för evigt, och sedan låta dem gå tillbaka och [göra ett livsmedel] utmaning ... för att ansluta prickar mellan vad som händer när de dricker en av de stora frukt smoothies som är tänkta att vara så frisk. "
Till slut sockersug, behöver din kropp att bränna fett som sin främsta bränsle
Som JJ noterar om sockret kommer i form av en muffin, en fruktjuice-sötad yoghurt eller en smoothie, är det samma sak för din kropp. "Livsmedel är information", säger hon. Och hon har rätt.
När du bryta sig loss från kroppens ständigt behov av ännu en socker fix (kom ihåg, socker är mer beroendeframkallande än kokain!), Kommer du att uppleva stora halter av nyfunna energi och klarhet i sinnet. Men för att komma dit, måste du omskola din kropp att bränna fett som sin primära form av bränsle i stället för socker.
Detta kan vara en verklig utmaning för många. JJ bok behandlar specifikt den gradvisa processen för att få från brinnande socker att bränna fett som din kropp primära bränsle, för att maximera dina chanser till framgång.
"Det måste vara en övergångsperiod, där man går från socker brännare till att få kroppen att kunna börja bränna fett igen", förklarar hon.
"Du måste smalna ner från där din utgångspunkt är, vilket är vad jag kallar en Sneaky Sugar inventering av saker du aldrig skulle tänka på (som soltorkade tomater och marinara sås) att vi bara använder som galen inte inse hur mycket socker detta är faktiskt att lägga in i vår mat. "
The Sugar Impact Vågar: Ett nytt sätt att se på socker
Som ett första steg, vill du väga dig och mäta midjan till hip ratio, för att bestämma startpunkten. Därefter gör du en första inventering av alla dolda socker i kosten.
Detta innebär att läsa etiketter på alla livsmedel du äter, inklusive objekt som du kanske aldrig räkna med att innehålla socker, såsom den burk pickles, kryddor, såser och marinader, och så vidare. JJ listar alla lömsk platser socker gömmer sig i din kost i sin bok, och genom att skapa vad hon kallar Sugar Impact Scales, hon har skapat ett nytt sätt att se på socker.
"Det ser ut på fruktos gram, glykemiskt belastning, näringstäthet och fiber. Bad är fruktos och glykemisk belastning; bra är näringstäthet och fiber ", förklarar hon.
"Beroende på var maten faller, kan det antingen vara låg, medium eller hög socker effekt. Anledningen till att detta var så viktigt för mig är att jag hålla tittar på program där ute, och de antingen fokuserar på fruktos ... glykemiskt index, eller glycemic lasten.
Det kan vara mycket förvirrande eftersom det gör saker som agave sötningsmedel ser bra ut. Det gör mjölk ser bra ut ... Människor går, "Vi borde ha fruktos eftersom fruktos är lågt på glykemiskt index."
Skillnaden mellan fruktos och glukos är fruktos inte utlösa hela insulinsvaret. På grund av detta, inte utlösa insulin, leptin, eller ghrelin, så det inte berätta för din kropp du åt något. Istället bara går till levern. Om det finns inget utrymme för att det ska bli glykogen ... det börjar bli tjock.
Du tittar på det och du går, "Okej, är livsmedelsinformationen. Vad betyder fruktos säga? "Det säger:" Hej, gör fett, men inte berätta om vi åt. Håll hungrig. "Vilken mardröm!"
Så vad är de grundläggande symptom på att ha hög socker effekt? Gas och uppblåsthet är vanliga, som socker feeds jäst, svampar och skadliga bakterier i tarmen. Andra symtom är ledvärk, huvudvärk, trötthet, oförmåga att gå ner i vikt eller viktminskning motstånd, och sockerbegär.
Genom att gradera dig själv på dessa och andra symtom, medan spåra din midja, höft och vikt, får du en klarare bild av hur socker påverkar din kropp och dina framsteg när det gäller att omskolning din kropp att bränna fett istället för socker som sin primärbränsle.
De tre cykler av socker Impact Diet
Den första cykeln är en 1-2 veckor lång kona cykel, där du byter från hög socker livsmedel konsekvensmedel livsmedel socker konsekvens. Som ett exempel, om du äter normalt vanlig pasta, skulle du växla över till quinoa pasta.
Hon rekommenderar också schemaläggning dina måltider där du inte äter varannan timme; snarare du sträcka tid mellan måltiderna för att förhindra insulin spikar. Detta är en form av intermittent fasta. Vid slutet av denna avsmalnande ned period av en eller två veckor, testar du själv på socker inverkan frågesport för att se hur du har gjort.
Om allt går som planerat, bör du märka en minskning av symtomen. Vid det tillfället, du gå vidare till cykel två, där du verkligen återställa dina smaklökar och återvinna din sockerkänslighet, vilket innebär att din förmåga att smaka på hur söt ett livsmedel verkligen är.
"Vad jag gör är att jag bli av med all fruktos. Vi får ner till fem gram eller mindre [per dag], lika lågt som möjligt eftersom du inte vill att din kropp att vara bra på behandling fruktos. En sak som vi vet är att ju mer fruktos du äter, desto bättre blir du på att hantera fruktos, vilket innebär att snabbare det går till levern, desto snabbare du börjar göra fett och mer fett du gör.
Om någon är van att äta frukt, de äter mer frukt, de äter mer frukt, och de kan hantera det. Om du aldrig äta någon frukt, och du åt en massa frukt, skulle du vara uppblåst, du skulle vara förekomst av gruvgas, och det skulle vara hemskt. Jag tar frukt helt och hållet bortsett från saker som citroner, lime, avokado, tomat och oliver. Och vi gå ner till alla låg socker livsmedel bedömningar. Men du fortfarande äta bra grejer. Du äta vild lax, gräsätande nötkött, grönkål, avokado, nötter och frön, lite quinoa, baljväxter och linser. "
De flesta människor kan göra övergången från brinnande socker att bränna fett som primärt bränsle i denna andra cykel av programmet i ett par veckor, men det kan ta längre tid om du är seriöst insulin / leptin resistent. "Anledningen till att det kan hända så snabbt är nummer ett, du måste göra det första en vecka [kona] period", förklarar hon. "När man tittar på ett program, vill du hoppa rätt till den mest intensiva delen, men du kan inte eftersom du kommer att misslyckas."
line2
line2
I den tredje cykeln av programmet börjar du utmana dig själv genom att återinföra en del av de medelstora eller ens höga socker livsmedel bedömningar. De flesta människor kommer nu att upptäcka att de är överväldigade av sötma, eller de kommer att känna uppblåst eller rent sjuk av hög socker mat. Som ett resultat av psykologiska grepp söta livsmedel minskar, eftersom du helt enkelt inte vill gå tillbaka till känslan hemskt när du känner dig riktigt bra. Interestingly, syrlig smak, såsom den från odlade grönsaker, bidrar till att minska sötsug också.
Detta är en dubbelt-välgörande sak, som jästa grönsaker också främja tarmhälsa. "Det är en söt tand strategi" JJ säger. "En av de saker som jag kan göra i dessa böcker är jag försöker att hålla det enkelt och ge människor enkla strategier. Men jag tänker alltid, "Hur ska jag läka deras gut med detta? Hur jag förbättra deras tarmflora? Hur ska vi minska inflammationen? "
Hälsosamt mellanmål alternativ
Muttrar, som är en av mina favorit snacks, är också bra för att tillfredsställa enstaka hunger pang. Vanligtvis när jag är hemma, jag har bara ett mål mat om dagen, en mycket stor sallad. Men jag kommer mellanmål på nötter, särskilt macadamianötter och ibland pekannötter, på grund av två kriterier:
1. De är mycket hög i fett - det goda fettet, oljesyra, som liknar olivolja, och
2. De är låg i protein, så att du inte riskerar att äta en hel dags värde av protein i några nävar nötter (som kan vara fallet om du äter en hel del mandel)
Som sagt, som JJ varnar, vara medveten om din mat triggers, och om du inte kan hålla en burk av nötter i ditt hus utan polering av det hela på en gång, bara vände du en bra sak till något dåligt. Även nötter innehåller hälsosamma fetter, de tenderar också att vara hög i kalorier, så måtta är i sin ordning.
"Om du vet något är din trigger, inte föra den in i huset. Det spelar ingen roll om det är hälsosamt eller ohälsosamt. Men jag tror att om du lägger dem i små portions baggies, det är ett perfekt sätt att gå med den. Jag gillar också att eftersom de flesta människor inte är hemma hela dagen, så jag säger, "sätta en i bilen. Sätt den i väskan. Sätt den på kontoret så att du har dem utspridda runt om du någonsin få problem. "
En annan hälsosamt mellanmål som är mycket svårare att överdriva är uttorkade grönkål marker. Jag är i färd med att plantera sex dussin grönkål växter på min egendom för att skapa ett överskott av just denna anledning. På så sätt kan jag ha grönkål chips året runt. Rostad brysselkål är ett annat alternativ som du inte kan verkligen "överdosera" på.
Sist men inte minst, underhållsfasen
Det är ganska ovanligt att hitta någon som inte brinner socker som främsta bränsle i dessa dagar. För att kontrollera sig själv, helt enkelt se hur ofta du känner dig hungrig. Om du är hungrig varannan timme eller så, du bränner socker. Du sugen mat eftersom socker är snabb förbränning, och din hunger är ett tecken på att din kropp vill tankas. När du bränner fett som primär bränsle, kan du enkelt gå fem till sex timmar eller längre utan att känna hungrig, som fett är en mycket långsammare brinnande bränsle. Sockersug är också praktiskt taget elimineras när du bränner fett snarare än socker.
De flesta alla att titta på detta skulle gynnas av att tillämpa ett program såsom ett JJ har sammanställt. Frågan är, när du har framgångsrikt gjort övergången, hur länge har du att fortsätta att äta på detta sätt? Vad gör underhåll ut?
"Underhållsfasen skiljer sig från viktminskning fas" JJ förklarar. "Det är som dating och äktenskap. Totalt olika djur, eller hur? Under underhållsfasen-för viktminskning-det handlar om att sätta nya mål och gör olika friskvårdsaktiviteter. Den största sak som jag vill att någon ska göra är att ansluta prickar mellan vad de äter och hur de mår. Det är att förlora den söta tand som de hade och återta sin sockerkänslighet så att de verkligen säga, "Oh, wow, det är hur söt en blåbär verkligen är."
[I underhållsfasen] du har att blanda upp din träning; du har att blanda upp din mat ... [F] ood är information. Du vill att din mat att berätta din kropp att bränna fett socker, hålla stadig energi, stort fokus, och minskar inflammation. Det är samma sak med motion. Motion kan vara terapeutiskt eller destruktiv. Jag gör ingen uthållighetsträning alls. Jag tror inte på uthållighetsträning. Jag gjorde så mycket uthållighetsträning [när jag var yngre, men] Jag var alltid lite överviktig. Jag var aldrig magert. "
JJ rekommenderar högintensiva intervall-typ övningar under uthållighetsträning, och av goda skäl. Uthållighetsträning är faktiskt bland de minst effektiva former av motion när det kommer till viktminskning, och forskning har visat att fördelarna med hög intensitet inte nödvändigtvis är relaterade till brända kalorier. Snarare skapar det gynnsamma metaboliska förändringar som främjar hälsa och muskeltillväxt samtidigt öka fettförbränningen.
Dessa metaboliska förändringar, bland annat öka humant tillväxthormon (HGH), inte uppstår när du gör uthållighetsträning såsom långdistanslöpning.
Hon är också en stor förespråkare för att utöva i en fastande mage, eftersom det faktiskt hjälper till att reparera, återställa och föryngra din muskelvävnad. En konflikt strategi behövs för att ladda upp på kolhydrater och protein före och efter träning, för att öka prestanda och muskeluppbyggnad. Så som man bör du följa? Det kan vara värt att ta JJ råd och experimentera för att bestämma vad som fungerar bäst för dig, beroende på din kondition och viktminskning mål:
"Jag sorts spela med dem båda. För om du äter lite innan du tränar, kan du vanligtvis träna hårdare. Om du gör motstånd utbildning, många gånger du är bättre att ha en liten bit [mat] innan. Om du gör burst utbildning, helst här är vad du skulle göra: på skurträningsdagar, gör det första som på morgonen. Det tar inte lång tid i alla fall. Det är 15 minuter på mest. Helst gör att ett par förmiddagar i veckan, två eller tre förmiddagar i veckan. Du gör din styrketräning två gånger i veckan, har en lite mat innan; har något riktigt bra efteråt, och du är inställd. "
Mer information
Om du har försökt att skära kalorier samtidigt äter mat som gluten, pastöriserad mjölk och bearbetad fruktos, men misslyckades med att gå ner i vikt, ligger problemet inte i otillräcklig kalorirestriktion. Snarare, du fortfarande äter fel mat, om än i mindre mängder. När du börjar att visa mat som information kan du börja uppskatta hur vissa livsmedel, fruktos i synnerhet instruerar kroppen att lagra fett och inte låta något av det gå ...
Vad du äter gör hela skillnaden, och när det gäller att framgångsrikt gå ner i vikt, är en viktig nyckel byta din kropp från brinnande socker att bränna fett som sitt primära bränsle. För att göra detta, måste du skära ner på fruktos-lastat livsmedel som berättar din kropp till:
-store Socker som fett
-Ät Mer (som fruktos inte utlöser insulin, leptin, eller ghrelin i samma utsträckning som glukos, vilket betyder att det inte berätta för din kropp du bara konsumeras en hel del kalorier)
Den ta hem budskapet här är att du kan "återställa" din kropp att bränna fett istället för socker som främsta bränsle, vid vilken punkt sockersug försvinner. Om du vill veta mer om JJ Virgin program, som tar dig genom denna process steg för steg, rekommenderar jag att plocka upp sin bok, The Sugar Impact Diet: Släpp 7 Socker att förlora upp till 10 pund i bara två veckor, tillgänglig för pre-order nu genom Barnes & Noble och kommer att vara den 4 Amazon november.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan