4. mar, 2016

Länk-Avocado

Avocado Seeds- Super för din hälsa

20 september • Hälsa • 30055 Visningar • Kommentarer Off

avocadosYou kan finna detta faktum lite intressant, men det är så sant och fascinerande. Avocado frön full av näringsämnen som kan ge flera hälsofördelar för kroppen. I själva verket, fröna innehåller mer antioxidanter än avokado fruktig plural och de flesta frukter, grönsaker och helande teer gör. Fröna, även har förmågan att förse kroppen med mer lösliga fibrer än något annat livsmedel tillgängliga för dig på en hel matmarknad, men fördelarna slutar inte där.Top fördelarna med att äta avokado frön

-Avocado Frön innehåller närande olja som är rik på antioxidanter. I själva verket är 70% av de antioxidanter som finns i fröet ensam och den andra 30% är faktiskt i köttet och huden. Dessa potenta antioxidanter har förmågan att sänka höga kolesterolvärden och förhindra flera typer av hjärtsjukdomar såsom hjärtsjukdomar och stroke.
-Den Super fruktens frön är också ett bra alternativ för att minska inflammatorisk sjukdom i kroppen, men fungerar särskilt bra med lätta svullnad i mag-tarmkanalen.
-Du Kan även använda den för att hjälpa till att lindra diarré bort och för att förhindra och lindra förstoppning naturligt.
-Vissa Tycker att det är lugnande för magsår eftersom fröet innehåller antioxidanter i det så kallade fenolföreningar. Dessa föreningar innehåller antibakteriella och antivirala egenskaper, vilket gör frön effektivt för att förebygga sår i slemhinnan i matsmältningssystemet.Om du behöver ytterligare en anledning att lägga till avokado frön till din diet, kan detta överraska dig också.

-De Frön innehåller flavonol, som är en antioxidant som hjälper till att förhindra och minska tumör utväxter. Om du misstänker, har du tumörtillväxt, är det bäst att söka läkare för korrekt medicinsk behandling, men det är också viktigt att lägga mer flavonol rik mat till din diet såsom frön av avokado.
-När Du behöver stärka immunförsvaret och skydda dig från den kalla och influensasäsongen avokado frön kan hjälpa.
-de Frön har förmågan att bekämpa bort fri radikal celler också, som orsakar sjukdom och åldrande. I själva verket om du vill bromsa åldrandeprocessen och minska uppkomsten av åldersfläckar och rynkor avokado har förmågan att återuppbygga kollagen under huden så att den står fast och ungdomlig.De positiva hälsoeffekterna av dessa frön inte stanna där.

-Dessa Frön av ungdomlighet kan hjälpa dig att känna yngre också, eftersom de kan bidra till att minska bensjukdomar, gemensamma obehag och värk i kroppen och smärta naturligt, vilket hjälper till att hålla dig energisk och leva livet.
-De Helande frön är också användbara för att sänka blodglukosnivåer och för att hjälpa en person att upprätthålla en hälsosam vikt. Vissa tycker att de är användbara för att främja viktminskning och för att minska ansträngningsutlöst astma. Fröna hjälpa jämn kurva matbegär och att du känner dig bättre så att du inte mumsa på snacks hela tiden.Hur man kan få avokado frön

Allt du behöver göra för att få dessa frön i din kost är slice öppna en avokado, försiktigt bort fröet, placera den i en plastpåse och krossa den med en köttklubba eller hammare. Efter att placera krossade fröet i en mixer och mala det till ett fint pulver. Strö fröet blandningen på måltider och äta dig för att få hälsofördelar från denna fantastiska super mat.

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan