4. mar, 2016

Länk-Åderbråck

Anklar och ben lider mest av åderbråck, och resultatet får vi skadade vener och ventiler. Allt detta kan inträffa på grund av inte tillräckligt med motion, blodproppar, graviditet eller övervikt. Om du sitter eller står en hel del, kan detta problem också inträffa.

Problemet inträffar eftersom våra ådror svullnar och utspänd och kan inte ge ett bra blodflöde till hjärtat. I stället för att, ackumuleras blodet i venerna. Detta är inte slutet av detta eftersom åderbråck också kan blockera djupare vener och orsaka trombos.

Om du börja behandla det här problemet i tid, kan du förhindra detta allvarliga problem. Jag presentera en fantastisk recept med bara två ingredienser. Det är mycket gamla och användbar botemedel, och du behöver bara två saker.

Du kommer behöva:

1 glas fårmjölk
En baby tvål

vägbeskrivning:

Slipa baby tvål i mjölken och placera den i en behållare med ett lock. Stäng den och placera den i kylskåpet.

Hur man använder det:

Använd en kompress med denna blandning tillämpas och lägga den på problematiskt område. Gnugga området tre gånger om dagen och efter en viss tid, kommer du att känna lättnad i en nolltid!
Google Translate för företag:ÖversättningsverktygWebbplatsöversättareGlobal Market Finder

Senaste kommentaren

18.11 | 13:13

Hej Gunnar! Ja så så länge sedan det var!
Hoppas allt är bra med dig.
Tack för du kollar och gillar min sida.
Sköt om dig! Kram /Eivor

28.10 | 19:00

Hej Eivor!
Länge sedan vi sågs.Sett din fina blogg o foton. Hälsningar

12.09 | 16:26

Hej. Kul att du skriver om vallonen. Håller helt med dig att det vore underbart om vallonen kunde få liv igen med danser till populära orkestrar.jag minns med glädje den tiden..var det 1800 nyårsafton

04.05 | 19:28

Såå roligt att få ett samtal från dej

Dela den här sidan